HTML

Anime is the best

Szó lesz itt animékről, mangákról, könyvekről, és kreatívkodásról. Meg minden egyébről, ami az eszembe jut. :)

Friss topikok

  • Inzon: Nekem is tetszik. Nagyon szép, de elgondolkodtató anime is. Kár, hogy ilyen rövid. (2016.07.05. 12:01) Chuunibyou
  • FirePrincess: Én leginkább attól félek, hogy a Free! nagyon komolytalan, cselekménytelen anime lesz. Csak a fels... (2013.06.25. 14:41) 2013 nyári anime szezon

Címkék

Egy kis manga

2013.10.19. 18:43 FirePrincess

Újabban kijött rajtam a manga-őrület, ami abban nyilvánul meg, hogy sorra válogatom ki a mangákat, amiket el akarok olvasni, de úgysem lesz rá időm. Innen jött az ötlet (meg miután visszaolvastam a régebbi mangás bejegyzésem), hogy összeszedem, az őszi szezonból minek van mangája, és hol található meg. Legalább akik nem bírják kivárni a következő részt, tudnak enyhíteni a várakozás fájdalmán. (: Nos, lássuk a medvét:

Diabolik Lovers: még az anime előtt megjelent pár fejezet mangaként is, egyből belecsapnak a lecsóba és főként Yui és a fiúk kapcsolatán van a hangsúly, de aki nem tud várni a következő részig, az elcsemegézhet vele. A fejezetek kb. 10 oldalasak, és csak 12 van fent, de a rajzolása nagyon szép, szerintem én is el fogom olvasni:

http://www.mangahere.com/manga/diabolik_lovers_anthology/

Coppelion: 22 fejezet. Ahogy nézem, eléggé más a rajzolása, de szerintem megszokható. Még nem tudom, hogy olvasni fogom-e, nagyban függ attól, mennyire lesz érdekes a történet. Úgy látom, a manga kiadásának sebességére leginkább a „lassú víz partot mos” illik. Néha hosszú hónapok telnek el újabb fejezet nélkül. De szerintem ha tényleg 13 részes lesz csak az anime, ennél a 22 fejezetnél sokkal többet úgysem fog feldolgozni:

http://www.mangahere.com/manga/coppelion/

Nagi no Asukara: csak 2 fejezet, és abból másfelet az anime 1. része fel is dolgoz, de hát ez van… Nem hiszem, hogy elolvasom, ugyanis az anime gyönyörű grafikáját nem lehet felülmúlni.

http://www.mangahere.com/manga/nagi_no_asu_kara/

Strike the Blood: íme egy anime, amit nem fogok nézni, szóval  nem tudok róla mit mondani. A mangából 10 fejezet van fent, ami nem mondható túl soknak, tekintve, hogy az animét huszon-plusz részesre szánják:

http://www.mangahere.com/manga/strike_the_blood/

Golden Time: a Toradora írójának másik mangája. Főleg ezért is nagyok az elvárásaim vele szemben. Eddig még egész jól hozta (szerintem) a színvonalat, és bár több helyen olvastam, hogy minek erőltetni az egyetemi élet témát, mikor a karakterek gyerekesek és elmehetnének egy középiskolába is, azért jó néha kicsit idősebbekről is olvasni. Meg persze remélem, sokat komolyodnak mind a szereplők, mind a történet. 18 fejezetet találtam meg, ezt biztosan lekörözi a manga, mivel ezt is két szezonosra tervezték:

http://www.mangahere.com/manga/golden_time_umechazuke/

Yuusha ni Narenakatta: ezt sem fogom nézni (a Hataraku Maou-samat nem könnyű túlszárnyalni) de kemény egy fejezetet találtam róla:

http://www.mangahere.com/manga/yuusha_ni_narenakatta_ore_wa_shibushibu_shuushoku_o_ketsuishimashita/

Log Horizon: sokan hasonlítják a SAO-hoz, de őszintén remélem, hogy ez sokkal jobb lesz. Ebből is csak egy fejezet van:

http://www.mangahere.com/manga/log_horizon/

Magi: WHOA, na ez viszont nem semmi… :D Oké, hogy már a második évada fut az animének (bár úgy hallottam az elsőt nem épp úgy fejezték be, ahogy a mangában történtek az események, kíváncsi leszek, hogyan térnek vissza a manga szálához), de az itt lévő 200 fejezet tényleg nem semmi…. Tessék csemegézni  (:

http://www.mangahere.com/manga/magi/

Diamond no Ace: kedvenc baseballosunk története is már a 128. fejezetnél jár (ebbe a történet függvényében fogok beleolvasni). Az viszont nem túl bíztató hogy a hosszú történet ellenére csak 1 szezonos lesz az anime. Na, majd meglátjuk…

http://www.mangahere.com/manga/diamond_no_ace/

Yozakura Quartet: ezt sem nézem, de 68 fejezete fent van:

http://www.mangahere.com/manga/yozakura_quartet/

White Album: ezt egyszer mindenképpen meg akarom nézni, csak a mostani szezonban már nagyon nincs rá időm sajna… A manga 25 fejezetes:

http://www.mangahere.com/manga/white_album_abeno_chako/

Sekai de Ichiban Tsuyokunaritai: Huh… wow… a bögyös pankrátorcsajoknak is van egy fejezetük. Na EZT tuti nem fogom nézni/olvasni… :D

http://www.mangahere.com/manga/sekai_de_ichiban_tsuyokunaritai/

Kuroko no Basuke: Kuroko!!!!! KUROKOKUROKOKUROKO *-* igen. Ennyire.  És végre második évadot kap!!! A mangáját biztosan el fogom olvasni egyszer, eddig 233 fejezetnél jár:

http://www.mangahere.com/manga/kuroko_no_basket/

Walkure Romanze: 5 fejezet, és nem érdekel a történet, csak hátha valakit mégis:

http://www.mangahere.com/manga/walkure_romanze_shoujo_kishi_monogatari/

Unbreakable Machine-Doll: ezzel szemeztem régebben, de nem tudom, végül is úgy döntöttem, nem nézem. 36 fejezetet találtam:

http://www.mangahere.com/manga/kikou_shoujo_wa_kizutsukanai/

Yowamushi Pedal: jááááj de nagyon szeretem ezt az animét :DDD Annyira lökött, de imádom! Úgyhogy tuti elolvasom a mangáját is, valószínűleg, mikor befejezik az animét, hogy ne legyen hiányom belőle. 69 fejezetnél jár:

http://www.mangahere.com/manga/yowamushi_pedal/

Non Non Biyori: nem is tudom, ezt csak akkor nézem meg, ha jókat hallok róla. Különben nem fogott meg a történet. 17 fejezet (meg két feledik):

http://www.mangahere.com/manga/non_non_biyori/

Arpeggio of Blue Steel: ugyancsak akkor nézem meg / olvasom el, ha jó lesz. Mindenesetre itt az eddigi 48 fejezete:

http://www.mangahere.com/manga/aoki_hagane_no_arpeggio/

Tokyo Ravens: nos, ezt nézni szándékoztam, és bár az első része nem fogott meg annyira mint mondjuk a trailer, azért adok neki még egy esélyt. 18 fejezete van eddig:

http://www.mangahere.com/manga/tokyo_ravens/

Kyousougiga: az egyetlen olyan anime, amit úgy is megnézek, hogy előtte be kell pótolnom pár részt, ami régebben kijött. Azok után majd eldöntöm, hogy érdekel-e, de nagy valószínűséggel érdekelni fog. 4 fejezet:

http://www.mangahere.com/manga/kyousougiga/

És végül az általam oly nagyon várt Pupa: azt írták, októberben jelenik meg, hát már lassan ideje lesz… Nagyon kíváncsi vagyok rá, bár kicsit beteg a sztori, és nem nagyon bírom a horrort, de azért na, a kíváncsiság nagy úr. Majd ha sokáig várat magára az anime, belepislantok a manga első 8 fejezetébe:

http://www.mangahere.com/manga/pupa/

Hát, ennyi lenne hölgyeim és uraim a listám, a teljesség igénye nélkül. Még egyszer mondom, mindezt csak azért követtem el, mert én ilyen vagyok. Imádok infókat gyűjteni, rendszerezni, szervezni, tervezni. (: A viszont látásra!

U.i.: szívesen fogadok bárminemű információt/ajánlást arra vonatkozóan, hogy mit lenne érdemes mégis néznem azok közül, amelyiket nem akarom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fireprincess.blog.hu/api/trackback/id/tr335586946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása